THOMAS
Urtesamler, kok, iværksætter, foredragsholder, tv-kok, kursusafvikler, eventmager, podcastmager, myremand, urtemand, skovtrold, sankerøv og lærer.
WILDFOODING
Jeg har altid lavet mad, jeg har altid lært fra mig og jeg har altid samlet vilde planter – nu gør jeg det under et samlet hele i Wildfooding.
I dag lever jeg af at samle vilde planter, svampe, bær, tang mm. til en række af de bedste restauranter. Jeg arrangerer ture, laver co-cooking, rådgiver, skriver bøger, laver produkter, laver tv og podcast, skriver om de vilde planter. Det, der før var min hobby og passion, er nu min levevej.
Levering af vilde urter
Jeg leverer vild urter på bestilling til en række af Danmarks bedste restauranter. Jeg indgår i samarbejder og hjælper med at få vilde urter på menuen på den bedste måde.
Mine kunder er blandt andet: Noma, Geranium, Noon, Kadeau , Iluka, Ælsk Vinbar, Falsled kro, Kanalhuset, Barvin, MadVærk, Gasolin Grill, Lyst, Vejlsøhus, Masseria mfl.