Wildfooding favourites 

En god ven foreslog mig på et tidspunkt at lave en plakat om om alt det vilde jeg elsker. Tanken ulmede lidt hos mig en tid, indtil jeg fandt ud af de helt rigtige til at hjælpe mig med dette ville være Pine Cone Project – søskendeparret Liv og Thor.

Jeg har gennem årene mødt dem et par gange, på ture i naturen og på messe og synes virkelig godt om deres streg, og stil. Vi deler glæden ved den spiselige natur – og så er de rare! Jeg gav dem mine yndlingsurter på en liste, hjalp med formgivning og de helt rette naturdetaljer.

 

Vi valgte, at inddele efter biotoper, ligesom i min første bog. Plakaten er ment, som både noget pænt til væggen, men også en evig påmindelse om alt det gode der er derude. Vi har gjort os umage og er ret stolte af resultatet.

Plakaten kan købes i webshoppen for 400,- plus 50 i forsendelse

”PINE CONE PROJECT arbejder med visuelt design i relation til særligt den spiselige natur. Deres illustrationer starter alle med hånden som værktøj. De bruger analoge teknikker som akvarelmaling til at illustrere dyr, planter og svampe, man kan finde vildt. Bag PINE CONE PROJECT står søskendeparret Liv og Thor.