Gin Batch 2

I juni 2019 lavede jeg batch 2 af Wildfooding gin.

Vildere Gin!

Min anden gin er en mere skarp og enebærpræget gin. Jeg har skruet op for de skarpe og lidt bitre smage, og skruet ned for det sødmefulde. Jeg har dog også tilsat en hel del rynket rose kronblade fra forsommeren, som giver et tydeligt blomsterpræg.

Ingredienserne er:

Enegrene

Rødgran skud

Kæmpegran

Hyldeblomst

Strandmalurt

Rynket rose kronblade

Kvan

Spansk kørvel

Mjødurt

Rejnfan

 

Først til mølle – er det dig?

Det er lavet 300 flasker, er du bland de første?

Wildfooding batch 2 kan kun købes direkte af mig. Den koster 400,- dkkr pr flaske,  forsendelse er 50,- . Køb i webshoppen eller Betal via mobilpay 77805 – Wildfooding, og skriv adresse og telefonnummer ved betaling.

eller kontatk mig på  Thomas@Wildfooding.dk.

Hvem?

De dygtige folk fra Enghaven Brænderi hjalp mig igen med destilleringen.

 

Hvordan?

Wildfooding batch 2 er god i en Gin/tonic, lav evt. din egen tonic med nogen af ingredienserne fra ginnen!