TALKS 

Jeg holder foredrag om mit virke med at samle vilde planter i naturen. På foodfestivaler, højskoler, hos firmaer, events, skoler, som en del af projekter……

URTETURE

Jeg tager folk med ud i naturen og sanker. Jeg giver undervejs råd og ideer til hvordan urterne kan bruges. Både i de særlige måltider, men også hvordan man kan få det vilde ind i hverdagen. Det kan være en gåtur på 2 timer i et område eller en længere tur, som evt. starter med et foredrag og afslutter med madlavning.

Jeg kan bookes til firmature, af foreninger og organisationer, private. Jeg kommer ud i hele landet, afhængigt af kalender.

Jeg slår jævnligt ture op i min webshop, som du kan købe enkeltbilletter til.

PRODUKTUDVIKLING

Jeg har hjulpet flere firmaer med at udvikle produkter, og jeg er i øjeblikket i gang med flere former for samarbejde, hvor jeg medvirker med min ekspertise om den vilde natur til at skabe nye produkter sammen med etablerede producenter.

 

CO-COOKING

Jeg laver også co-cooking events, hvor jeg kuraterer, skaffer råvarer og skaber rammerne omkring en dag med vild mad. Det kan arrangeres alt efter lyst og mulighed – som en åben kreativ køkkendag eller en mere styret med en planlagt menu. Jeg har lavet alt fra 2 – 250 personer og har gode folk at trække på.

  • Det kan tilrettelægges efter netop dine behov og rammer.
  • Jeg har lavet arrangementer for 2 og for 250 – og alt der imellem.

KURSER FOR RESTAURANTER

Kurser for restauranter, kursussteder, institutioner og lign.

Jeg arrangerer også længere kursusforløb i indsamling af vilde planter, svampe og bær. Disse kurser kan variere i form og omfang. Kurset kan tage afsæt i egne lokaliteter, fordeles over de forskellige årstider, så man kan følge planternes forskellige stadier, og endelig kan kurset indeholde tilberedning, teknikker og anretning.

Kontakt mig på Thomas@Wildfooding.dk

 

PROJEKTER

Jeg har i de seneste år bidraget til en del større og mindre projekter, som fx: Vild Mad, Smag for Livet, Arla Fondens MADlejr og Foodjam. Jeg har leveret ideer, været involveret i ansættelser, håndteret frivillige, leveret tekster, uddannet folk til projekterne og m.m.

 

SAMARBEJDSPARTNERE

MAD, Miljø- og Fødevareministeriet , Munchies, Aarstiderne, Nordic Food Lab, Københavns Universitet, Politikens Forlag, Food Festival, Copenhagen Cooking, Teater Nordkraft, Mungo Park, Rare Tea Company, Food, Heartland Festival, Leaderlab, Arla Fonden, Madkulturen , Jacobsen, Supertusch, Østersfestival, Årets vildtret, Københavns Madhus, Aros, We Love People, CPH:DOX,

Landsforeningen for praktisk Økologi, Nordeafonden, DR, Tv2, Bülow Lakrids, Hotel og restaurantskolen, Smag på Århus, Smag for livet, The Compound, Zetland, Hilton Hotels, Fazer, Balderdash, Oluf is, Læsk Kombucha, Basque Culinary Center, River Cottage, Timm Vladimirs køkken, Native Cooking Award, Inco, Catering Engros og DN.

Friluftrådet, Nærpension, Ilocale, Fjelsted skov hotel og konference, Serwiz, Genitor, Gothenborg, Endless Food, An Agency, Skovmøllen, Adventorous Souls, Kandy Spices, Omada Wine, Impact, E45, Aart Arcitects, Salling Group, Vestas, TDC, Wonderfull Copenhagen, Dansk Tang, SNS, The White Box, Brønnum, Bent Brandt, Compass Group, Holckenhavn, Noise PR, Bogforum, Krabbesholm, Madmikkel, Hotel Vejlefjord, Falsters kyst, Euroman, Cheval Blanc, DIS, Frederiksbergmuseerne, Sophienholm Kunsthal, Arla, Weekendavisen, Stella Polaris, Roskilde Festival, Københavns Zoo, Briq, Københavns kommune, FVST, Nordisk ministerråd, Fazer.