PROJEKTER
Jeg har i de seneste år bidraget til en del større og mindre projekter, som fx: Vild Mad, Smag for Livet, Arla Fondens MADlejr og Foodjam. Jeg har leveret ideer, været involveret i ansættelser, håndteret frivillige, leveret tekster, uddannet folk til projekterne og m.m.
SAMARBEJDSPARTNERE
MAD, Miljø- og Fødevareministeriet , Munchies, Aarstiderne, Nordic Food Lab, Københavns Universitet, Politikens Forlag, Food Festival, Copenhagen Cooking, Teater Nordkraft, Mungo Park, Rare Tea Company, Food, Heartland Festival, Leaderlab, Arla Fonden, Madkulturen , Jacobsen, Supertusch, Østersfestival, Årets vildtret, Københavns Madhus, Aros, We Love People, CPH:DOX,
Landsforeningen for praktisk Økologi, Nordeafonden, DR, Tv2, Bülow Lakrids, Hotel og restaurantskolen, Smag på Århus, Smag for livet, The Compound, Zetland, Hilton Hotels, Fazer, Balderdash, Oluf is, Læsk Kombucha, Basque Culinary Center, River Cottage, Timm Vladimirs køkken, Native Cooking Award, Inco, Catering Engros og DN.
Friluftrådet, Nærpension, Ilocale, Fjelsted skov hotel og konference, Serwiz, Genitor, Gothenborg, Endless Food, An Agency, Skovmøllen, Adventorous Souls, Kandy Spices, Omada Wine, Impact, E45, Aart Arcitects, Salling Group, Vestas, TDC, Wonderfull Copenhagen, Dansk Tang, SNS, The White Box, Brønnum, Bent Brandt, Compass Group, Holckenhavn, Noise PR, Bogforum, Krabbesholm, Madmikkel, Hotel Vejlefjord, Falsters kyst, Euroman, Cheval Blanc, DIS, Frederiksbergmuseerne, Sophienholm Kunsthal, Arla, Weekendavisen, Stella Polaris, Roskilde Festival, Københavns Zoo, Briq, Københavns kommune, FVST, Nordisk ministerråd, Fazer.