Services
På tur med Thomas
Arrangementer
Jeg laver mange forskellige slags arrangementer: store og små grupper, for fagfolk og lægfolk, for beslutningstagere og for nybegyndere og erfarne.
Urtetur
Indledes med en fortælling om vild mad og nordisk mad. Herefter lidt generelt om sankning, sæson biotoper med mere.
Talk/oplæg
Jeg medbringer råvarer, billeder, syltede sager mm. Som illustration for en talk om Ny nordisk mad, sankning, vild mad eller beslægtede emner.
Svampeture
Typisk august til oktober, med forbehold for svampenes lunefuldhed. Indledes med en kort introduktion til svampenes verden.
+245
Oplæg afholdt
+25
Års erfaring
+11400
Svampe samlet
+65
Sko udtrådt
Ta med
Ture med mulighed for enkelt købe billet
Ture med mulighed for at købe billet annonceres på Instagram og Facebook, og billetter købes her på siden i min shop.
Det er typisk urteture eller svampeture i sæsonen. Ind imellem laver jeg også arrangementer med madlavning eller deciderede vilde middage.
Herunder kan du se forskellige udgaver af arrangementer for firmaer og private.
Arrangementer
Jeg laver mange forskellige slags arrangementer: store og små grupper, for fagfolk og lægfolk, for beslutningstagere og for nybegyndere og erfarne. To-timersture eller heldagsarrangementer og forløb.
Nogle gange er det med madlavning, andre gange bare ture. Jeg holder også talks hvor jeg medbringer urter og svampe.
Større arrangementer
Jeg har lavet events for op til 250 personer, inde og ude, med talks og fælles madlavning.
Jeg har gode og dygtige folk der kan hjælpe, hvis det er større arrangementer.
Kontakt mig på Thomas@Wildfooding.dk .
Talk/oplæg
Jeg medbringer råvarer, billeder, syltede sager mm. Som illustration for en talk om Ny nordisk mad, sankning, vild mad eller beslægtede emner.
Afhængigt af setup, audio mm. Kan det være for 10-20-700 eller flere.
Urtetur
Indledes med en fortælling om vild mad og nordisk mad. Herefter lidt generelt om sankning, sæson biotoper med mere.
Herefter går vi ud i området og finder det som viser sig.
Arrangementet afsluttes med en opsummering hvor folk får mulighed for at lave en lille video af de ting som er blevet samlet, mens jeg gentager.
Man kan samle undervejs til eget brug derhjemme.
2 til 3 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Urtetur med let madlavning
Som ovenstående men i forlængelse af urteturen tilberedes et måltid bestående af noget af det Vi har sanket samt medbragte lækkerier fra mit gemmeskab, for eksempel ramsløgskapers, syltede roser, Syltede skovløg, fermenterede svampe eller lignende.
Det kunne for eksempel være et stegt fladbrød med en pesto, en urtesalat og syltede, fermenterede medbragt vilde råvarer.
Der laves i fællesskab og spises stående
3-4 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Urtetur med co-cooking
Indledes med en fortælling om vild mad og nordisk mad. Herefter lidt generelt om sankning, sæson biotoper med mere. Herefter går vi ud i området og finder det som viser sig. Jeg medbringer en række råvarer, fisk, skaldyr, mejeriprodukter samt andre basisvarer. Disse råvarer Vil danne basis for den menu vi vil tilberede tilbage efter turen, sammen med det sankede.
Afhængigt af faciliteter og sted bruger vi nogle timer sammen, hvor vi tilbereder et lækkert måltid. Vi spiser løbende efterhånden som retterne bliver færdige.
Jeg tager jer i hånden, og fører jer sikkert gennem en vild dag. I vil lære om mange spiselige vilde råvarer, hvor de vokser, om at bruge dem og evt gemme dem. Det bliver sjovt, lærerigt og lækkert!
5-6 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Svampeture
Typisk august til oktober, med forbehold for svampenes lunefuldhed.
Indledes med en kort introduktion til svampenes verden.
Herefter går vi ud i området, hvor jeg laver løbende opsamling og klæder folk på til at kunne samle på egen hånd.
Arrangementet afsluttes med en opsummering hvor folk får mulighed for at lave en lille video af de svampe som er blevet samlet mens jeg fortæller.
Man kan samle undervejs til eget brug derhjemme.
2 til 3 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Svampetur med let madlavning
Som ovenstående svampetur, men i forlængelse af urteturen tilberedes et måltid bestående af noget af det Vi har sanket samt medbragte lækkerier fra mit gemmeskab, for eksempel ramsløgskapers, syltede roser, Syltede skovløg, fermenterede svampe eller lignende.
Det kunne for eksempel være et stegt fladbrød med grillede/røgede svampe og med vilde urter og vildt sylt.
Der laves i fællesskab og spises stående
3-4 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Svampetur med co-cooking
Indledes med en fortælling om vild mad og nordisk mad. Herefter lidt generelt om svampe, sæson biotoper med mere. Herefter går vi ud i området Og finder det som viser sig. Jeg medbringer en række råvarer: fisk, skaldyr, mejeriprodukter samt andre basisvarer. Disse råvarer vil danne basis for den menu vi vil tilberede tilbage efter turen, sammen med de forhåbentligt indsamlede svampe – jeg medbringer backup så maden er sikret.
Afhængigt af faciliteter og sted bruger vi nogle timer sammen, hvor vi tilbereder et lækkert måltid. Vi spiser løbende efterhånden som retterne bliver færdige.
Jeg tager jer i hånden, og fører jer sikkert gennem en vild dag. I vil lære om mange spiselige vilde råvarer, hvor de vokser, om at bruge dem og evt gemme dem. Det bliver sjovt, lærerigt og lækkert!
5-6 timer. April- oktober. Op til 25 personer medmindre andet aftales.
Forløb
Jeg laver enkeltstående arrangementer, men også forløb for fx firmaer der ønsker forandringer i deres
køkkener. Det kunne være løbende besøg over en sæson, eller kortere intensive forløb.
Helt private ture
Jeg har de senere år lavet en række mere eksklusive ture for enkeltpersoner og par, præcis på det sted som er jeres.
Pris
Pris afhænger af altid tid, sted, antal mennesker, forberedelse mm.
Alt kan tilpasses så det passer til netop jer.
Der er mulighed for at lave pakker med bøger, gin, tasker, tshirts, plakater med mere.
Kontakt mig for pris på Thomas@Wildfooding.dk