Thomas Laursen

Thomas_L_V82

Stifter og ejer af
wildfooding.dk

Urtesamler og eventmager

Bosiddende i Sejs ved Silkeborg
+45 28 70 60 84
laursen_thomas@hotmail.com

Jeg har samlet urter i rigtig mange år. Jeg har været med til at introducere brugen af de mere ukendte danske urter for restaurationsbranchen, og i dag arbejder jeg for at udbrede kendskabet til urter til alle andre også. Jeg har stor erfaring med undervisning, events, koncept- og opskriftsudvikling- både ift. afvikling, styring og ledelse.

 

CV

Mange års erfaring med opskriftsudvikling, menuplanlægning og udvikling af undervisningsmateriale.

Mange års erfaring som svampe- og urtesamler – de seneste fire år professionelt.

20 års erfaring fra restaurationsbranchen – café, restaurant, højskole, fester, mad ud af huset og kokkeskole

15 års erfaring med undervisning på folkeskole, husholdningsskole og efterskole.

Uddannet folkeskolelærer med liniefag i hjemkundskab og biologi

 

Arbejdsopgaver – referencer

Leverandør af urter til restauranter

Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe restauranter med at udvikle menuer og holde dem up to date med, hvad naturen har at tilbyde.

Jeg leverer ugentligt vilde urter, bær, svampe, rødder, frø mm. til bla Noma, Amass, AOC, Studio, Relæ, Manfreds, Taller, Geist, Bæst, Atelier September, Ruths Hotel, Munkebjerg, Tabu, Nordens Folkekøkken, Langhoff og Juul, Substans, Vejlsøhus mfl.

Konsulent for Aarstiderne

Jeg udvikler alt, der omhandler vild mad hos Aarstiderne.

Medlem af advisory board for MAD (Det Vilde Råd)

MAD er en non-profit organisation grundlagt i 2011 af René Redzepi. Organisationen er vokset ud af behovet for at højne faget og samarbejdet. MAD sigter efter at bygge et netværk af kokke, leverandører og tænkere med en stor appetit for viden og et ønske om at forbedre restaurationsbranchen. Udover at være medlem skal jeg være med til at udvikle organisationen.

Konceptudvikler og eventansvarlig for Madkulturen

Jeg har løst forskellige opgaver for Madkulturen, herunder skrevet opskrifter, lavet konceptudvikling og afviklet events.

Madkulturen er en selvejende organisation under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
Madkulturen arbejder for ’Bedre mad til alle’ gennem et fokus på kvalitet, vækst i fødevareerhvervet og velfærd til danskerne.

Mentor på MADlejr – et initiativ af Arla Fonden

Jeg har fungeret, som mentor for MADguiderne, der skal undervise eleverne på MADlejr. Jeg har været med til at udvikle konceptet, skrevet opskrifter og hjulpet MADlejr praktisk igang.

Arla Fonden arbejder for at inspirere børn og unge til at finde glæden og lysten til madlavning, og kompetencerne til at skabe det gode måltid. Hånd i hånd med skoler, lærere, forældre og elever er det Arla Fondens mål at højne maddannelsen og skabe en ny, sund generation fuld af kompetente hverdagskokke, som har en klar holdning til, hvad de spiser.

Morgenkok på Go’ morgen Danmark TV2

Jeg har i en periode fungeret som morgenkok på TV2 og er fortsat tilknyttet. Den mad, jeg laver på Go’ morgen Danmark, indeholder altid vilde elementer.

Eventansvarlig for Leaderlab

Events for 100-200 personer – alle med en særlig vinkel, der passer ind i organisationen.

Leaderlap er en organisation, der hjælper globale virksomheder, start-ups og regeringer med at drive bæredygtig vækst.